dilluns, 22 d’agost del 2011

ARRELS 2011 En Vall de Laguar

Fa sis anys vam decidir tirar endavant un Aplec per reivindicar el nostre territori i la nostra cultura davant les agressions que estaven patint. La idea era posar en contacte gent de la comarca i de tot el país per debatre sobre el present i el futur, teixir complicitats i en la mesura del possible proposar alternatives, també, com no, gaudir de la nostra música i de l’estiu dels nostres pobles. Fem un balanç positiu de tots …els aplecs que s’han fet i agraïm la col•laboració dels veïns i veïnes de cada poble i de la gent de la comarca més militant que sempre han posat el seu muscle per tirar endavant totes les activitats.
No obstant considerem que durant tots aquestos anys el concert de rock ha centrat la majoria dels nostres esforços i d’assistència de públic mentre que altres activitats més relacionades amb les finalitats de l’aplec quedaven relegades a un segon pla, sense que per ara hagem pogut avançar en els objectius que en principi ens vam marcar. És per això que enguany proposem un aplec diferent.
Et proposem que vingues a passar un cap de setmana amb nosaltres per parlar sobre alternatives al sistema, sobirania alimentària, agricultura ecològica, democràcia real. Gaudirem de les sendes i de les muntanyes de Laguar, acamparem al Camping Vall de Laguar i també farem festa.
Vine a l’Arrels: gent indignada i compromesa de la comarca i del país
Vall de Laguar 26 i 27 d’agost.

DIVENDRES 26 d’agost

13:30 Dinar de germanor al Camping Vall de Laguar 12 € (reservar a aplecarrels@gmail.com)

16:30 Documental “Deptocracy” Analisi de la crisi econòmica vist des de Grècia.

18:00 Taula Rodona “De la defensa del territori a la indignació”. Amb la partipicipació de diferents col•lectius de la comarca i del país . Centre Social Fleix.

20:00 Presentació del llibre “Fent camí. Rutes al voltant del riu Xaló/Gorgos” a càrrec de l’autor Joan Elies Andrés. Centre Social Fleix.
http://www.edicions96.com/col%C2%B7leccions/List/show/fent-cami-rutes-al-voltant-del-riu-xalogorgos-472

22:00 Sopar i en acabar vetllada amb un taller de cant improvisat.

DISSABTE 27 d’agost

Matí 9:00 Excursió guiada per les sendes de la Laguar a càrrec de Joan Elies Andrés.

16:00 Documental “We feed the world” Procés de producció dels aliments per a consum massiu. Centre Social Fleix.

18:00 Taula Rodona ” L’agricultura com a alternativa econòmica i sostenible”
Amb la partcipació de la Unió de Llauradors, la Xarxa Agroecològica d’Alcoi i grups de consum i de productors d’agricultura ecològica. Centre Social Fleix.

22:30 Sopar i concert. Poliesportiu de Fleix.

- Mi sostingut
- Autòmats
- Smoking Souls